Zoeken:

Over Hét Wooncentrum

Hét Wooncentrum is een meubelwinkel / woonwinkel in Almelo die is gestart in 2010. In 2012 is hier de woonwinkel in Zevenaar bijgekomen en in 2014 de woonwinkel in Apeldoorn. Hét Wooncentrum is een hecht familiebedrijf wat wordt geleid door Martine Ganzeboom en haar man Roger Burer met meer dan 35 enthousiaste medewerkers. In Almelo zijn wij half juni 2020 met de meubelwinkel verhuisd naar nr. 38, waar het pand volledig is gerestyled.

In onze woonwinkel in Zevenaar hebben we op de bovenverdieping een outlet afdeling waar alle meubels die bij ons uit het assortiment gaan weg mogen voor 50 tot 70% korting. Wil je weten wat voor producten we op deze afdeling aanbieden? Bekijk dan ook ons account op Marktplaats om een beeld te krijgen van ons assortiment!

Naast onze vestigingen van Hét Wooncentrum hebben wij op de woonboulevard 40 in Almelo een Budget Home Store met een heel ander assortiment. Hier kan geprofiteerd worden van directe levering tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Ook in Apeldoorn hebben we een Budget Home Store op de 1e etage.

Tot snel!

Interieuradvies

Onze medewerkers staan altijd klaar in onze showrooms om je te helpen bij alle vraagstukken over onze meubels. Ook is het bij ons mogelijk om een interieurontwerp te laten maken. Met zo’n ontwerp kun je van tevoren zien hoe je ruimte eruit komt te zien met je nieuwe meubels erin.

Ben jij benieuwd geworden en wil je wel weten wat voor meubels het beste passen bij jouw woonkamer / eetkamer? Maak dan snel een afspraak met ons afsprakenformulier en wij plannen samen een sessie in!

Ik wil graag advies
Medewerker Wooncentrum laat accessoires zien

Neem direct contact op met onze showrooms!

Op zoek naar wooninspiratie?

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips