Zoeken:

Banken

Of je nu op zoek bent naar een grote hoekbank, een eetkamerbank of een mooie zitbank: je vindt het in ons assortiment. De banken van Hét Wooncentrum zijn van hoge kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. We hebben veel verschillende banken die bij elke woonstijl passen: van industrieel en robuust tot modern. Kies je woonstijl en vind de bank die daarbij past. Zo kun je je woonkamer inrichten zoals jij dat zelf wil.

Waar moet ik op letten als ik een bank wil kopen?

Een bank moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, maar ook comfortabel genoeg zijn om langdurig op te zitten. Comfort is daarom een belangrijke factor bij het kiezen van een nieuwe bank. In onze showrooms leggen onze medewerkers jou graag alles uit over de voor- en nadelen van elke stof en indeling. Kom gerust langs in een van onze winkels en probeer de bank uit. Extra tip van ons; ga op de bank zitten/liggen hoe je dat thuis ook zou doen. Lig je thuis graag zonder schoenen en jas op de bank? Doe ze hier dan ook gerust uit als je een bank uit probeert!

We kunnen alle verschillende soorten banken aanbieden. Je vindt bij ons 2 zits banken, 2,5 zits banken, 3 zits banken en 4 zits banken. Ook als je een hoekbank wilt moet je bij ons zijn. Wil je jouw bank graag helemaal zelf samenstellen inclusief indeling, stof, kleur etc.? Dat kan bij ons! Kom een keertje langs en onze medewerkers zullen samen met jou zitten om jouw ideale bank samen te stellen.

Wil je advies over welke bank bij jou past?

Wil je advies over welke bank bij jou past?

Wil je van tevoren advies, zodat je zeker weet dat je nieuwe bank de goede keuze is? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips