Zoeken:

Stoelen

Hét Wooncentrum heeft een ruim assortiment aan stoelen om je huis mee in te richten. Of je nou op zoek bent naar een eetkamerstoel, een fauteuil, een relaxfauteuil of een barkruk. Binnen ons grote assortiment hebben wij voor ieder huishouden wel wat wils. Kom een keer langs bij onze showroom in Almelo, Apeldoorn of Zevenaar of maak van tevoren een afspraak om advies te krijgen wat het best past bij jouw interieur!

Wat voor stoel zoek je?

belangrijk dat de stoel comfortabel zit. Voor de ultieme lounge-ervaring kies je voor een relaxfauteuil. Eetkamerstoelen zijn vaak functioneler en eenvoudiger.

Met het ruime aanbod aan kleuren en vormen stoelen in de collectie van Hét Wooncentrum is er altijd een stoel die bij jouw interieur past. Van vintage stoelen tot moderne fauteuils, van praktische eetkamerstoelen tot design stoelen. Weet je niet precies wat het beste past bij jouw woonstijl en interieur? Maak dan een afspraak en wij zullen je ondersteunen in het maken van de beste keuze!

Wil je advies over je nieuwe stoelen?

Wil je advies over je nieuwe stoelen?

Wil je van tevoren advies over welke stoelen het beste bij jou passen? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips