Zoeken:

Hoekbanken

Een hoekbank kopen is een flinke investering, maar van de juiste hoekbank heb je jarenlang plezier. Bij het kiezen van de juiste bank zijn een paar punten erg belangrijk. Denk voordat je een hoekbank koopt goed na aan welke kant van de bank de hoek moet komen. Dan weet je zeker dat je thuis niet voor verrassingen komt te staan.

Bruine hoekbank banken

Het comfort van een hoekbank

Hoekbanken zijn vooral comfortabel omdat er ruimte is om je benen en voeten te strekken of te laten rusten. Een bank koop je echter niet zomaar. Het is belangrijk dat de bank goed zit en past binnen je interieurstijl. Daarom kun je in al onze showrooms in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar de stoffen met eigen ogen bekijken en persoonlijk advies krijgen van onze specialisten voordat je een hoekbank gaat kopen. Tip van ons: Ga in de winkel zitten op de bank hoe je dit thuis ook zou doen. Thuis heb je bijvoorbeeld vaak geen jas of schoenen aan als je op de bank gaat zitten/liggen, dus kun je deze beter uitdoen wanneer je een bank uitprobeert.

Het materiaal van je nieuwe hoekbank

Een velvet, met ribstof of leren hoekbank. Bij Hét Wooncentrum kun je hoekbanken kopen in veel verschillende stof- en leersoorten. Heb je kinderen, huisdieren of allergieën? En eet je wel eens op de bank? Dit zijn allemaal dingen waar je aan moet denken bij het kiezen van het juiste materiaal voor jouw nieuwe hoekbank. Leer is bijvoorbeeld minder gevoelig voor vlekken dan stof en stof voelt warmer en zachter aan dan leer.

Stel je eigen hoekbank samen

Bij Hét Wooncentrum zijn al onze banken mogelijk in veel verschillende opstellingen, materialen, kleuren en extra opties. Als je bij ons door de showroom loopt kun je er dus rekening mee houden dat een mooie zitbank waarschijnlijk ook te verkrijgen is als hoekbank, en ook in verschillende materialen en kleuren.

Wil je advies over je nieuwe hoekbank?

Wil je advies over je nieuwe hoekbank?

Wil je van tevoren advies over welke hoekbank het beste bij jou past? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips