Zoeken:

Salontafels

Een salontafel is een noodzaak voor elke woonkamer. Het biedt een plek om drankjes, boeken en tijdschriften neer te zetten en kan in een mum van tijd zelfs worden gebruikt als een geïmproviseerde eettafel. Onze salontafels zijn gemaakt van de beste materialen en constructietechnieken, waardoor ze jarenlang meegaan.

Houten salontafel met zilveren woonaccessoires tafels

Functionaliteiten van salontafels

Een salontafel is de perfecte manier om stijl en functionaliteit toe te voegen aan je woonkamer. Met een verscheidenheid aan stijlen en maten om uit te kiezen, kun je de perfecte salontafel vinden voor jouw ruimte. Of je nu op zoek bent naar een traditionele houten salontafel of een industriële robuuste salontafel, er is altijd een salontafel die perfect bij je past.

Dingen om op te letten bij het zoeken naar de juiste salontafel

Wanneer je op zoek bent naar een salontafel, is het belangrijk om er een te vinden die het juiste formaat heeft voor je woonruimte. Je wilt er ook zeker van zijn dat de tafel is gemaakt van stevige materialen die lang meegaan. Een ander ding om te overwegen is hoe je de tafel gaat gebruiken. Als je van plan bent om hem voor opslag te gebruiken, wil je misschien op zoek naar een tafel met laden of planken.

Ook is het belangrijk om er een te vinden die past bij zowel jouw stijl als de woonstijl van de woonkamer. Je wilt ook zeker weten dat het de juiste hoogte heeft, zodat je er gemakkelijk vanaf je bank bij kunt. En tot slot wil je een materiaal kiezen dat bestand is tegen morsen en vlekken.

Advies bij je keuze salontafels

Het kiezen van de juiste salontafel kan een hele klus zijn. Er zijn zoveel vormen, maten en stijlen om uit te kiezen. Maar met een beetje begeleiding vind je de perfecte salontafel voor jouw huis. Kom een keer langs bij onze showroom in Almelo, Apeldoorn of Zevenaar en er staat direct een medewerker klaar om je hierbij te helpen!

Wil je advies over je nieuwe salontafel?

Wil je advies over je nieuwe salontafel?

Wil je van tevoren advies over welke salontafel het beste bij jou past? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips