Zoeken:

Relaxfauteuils

De relaxfauteuil is ontworpen om je lichaam maximaal comfort en ondersteuning te bieden, zodat je kunt ontspannen en genieten van je vrije tijd. De unieke vorm van de stoel vormt zich naar je lichaam en biedt ondersteuning op maat die pijntjes en kwalen helpt verlichten. Of je nu leest, tv kijkt of een dutje doet, deze stoel helpt je in stijl te ontspannen.

Lichtbruine relaxfauteuil verstelbare stoelen

Stel je eigen relaxfauteuil samen

Of je nu naar een nieuw huis verhuist of gewoon je meubels wilt veranderen, het kan lonende ervaring zijn om je eigen fauteuil samen te stellen. Met de juiste relaxfauteuil kun je namelijk uren achter elkaar zitten zonder dat je rug- of nekklachten krijgt als resultaat. Wanneer je bij ons in de showroom een relaxfauteuil hebt gevonden die ongeveer bij je past begint het samenstellen. Hieronder is een lijst van de samenstel mogelijkheden die je hebt bij onze relaxfauteuils:

 • Sta-op systeem
 • Verwarming
 • Massagefunctie
 • Elektrisch verstelbaar / handmatig verstelbaar / elektrisch verstelbaar met accu
 • Elektrisch / handmatig verstelbare hoofdsteun
 • ‘Herz-Waage’ (hart-balans-functie)
 • Verschillende materialen
 • Verschillende kleuren
 • Verschillende onderstellen

Relaxfauteuils zijn comfortabele meubelen die ontspanning en stijl kunnen toevoegen aan elke kamer. Voordat je klaar bent om je eigen relaxfauteuil samen te stellen, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden.

Tips als je op zoek bent naar een relaxfauteuil

Wanneer je op zoek bent naar een relaxfauteuil, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele tips voor het kopen van een relaxfauteuil:

 1. Houd rekening met je behoeften. Waar heb je de relaxfauteuil voor nodig? Heb je het nodig om te dutten, tv te kijken of te lezen? Er zijn verschillende soorten relaxfauteuils en functies die aan verschillende behoeften voldoen, dus het is belangrijk om te weten wat de jouwe zijn voordat je een aankoop doet.
 2. Denk aan de ruimte. Waar komt de relaxfauteuil in je huis te staan? Zorg ervoor dat je genoeg ruimte hebt om deze hier neer te zetten. Houd er hierbij dus rekening met de volledig ‘uitgeklapte’ relaxfauteuil, zodat je hier ultiem gebruik van kunt maken.
 3. Bepaal je budget. Fauteuils kunnen in prijs variëren van een paar honderd euro tot een paar duizend, dus het is belangrijk om te weten hoeveel je bereid bent te besteden voordat je begint met zoeken.
Wil je advies over je nieuwe relaxfauteuils?

Wil je advies over je nieuwe relaxfauteuils?

Wil je van tevoren advies over welke relaxfauteuils het beste bij jou passen? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips