Zoeken:

Tafels

Tafels zijn een van de belangrijkste meubelstukken in elk huis. Ze bieden een plek om te eten, te werken en te ontspannen. Of je nu op zoek bent naar een salontafel, eettafel of bijzettafel, we hebben een ruime keuze aan tafels om uit te kiezen. Onze tafels zijn van hoogwaardige kwaliteit, dus je kunt er zeker van zijn dat ze jarenlang meegaan.

Waar moet je op letten als je een tafel wil kopen?

Als je op zoek bent naar een tafel, zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Denk eerst na over de grootte van de kamer en de tafel samen. Je zult ook willen nadenken over de vorm van de tafel en of deze goed zal passen bij je andere meubels. Een ander belangrijk punt om over na te denken is hoe je de tafel gaat gebruiken – om aan te eten, te werken of te entertainen. En tot slot, houd rekening met wat voor materiaal je zoekt.

Bij Hét Wooncentrum kun je volledig zelf je tafel samenstellen. Je hebt bijvoorbeeld keuze hebt tussen verschillende materialen, vormen en formaten. Daarbij heb je ook nog keuze welk onderstel je wilt onder je eettafel. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor de afwerking van de rand van je tafelblad. Vraag maar eens bij onze medewerkers na wat alle mogelijkheden zijn!

Wil je advies over je nieuwe tafels?

Wil je advies over je nieuwe tafels?

Wil je van tevoren advies over welke tafels het beste bij jou passen? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips