Zoeken:

Fauteuils 

Zak weg in luxe met onze fauteuils. Onze selectie fauteuils biedt een breed scala aan stijlen en comfortniveaus voor elke behoefte. Of je nu op zoek bent naar een klassiek design of juist iets moderns en straks, wij hebben een fauteuils die bij jouw stijl past. Met onze uitgebreide collectie stoffen en afwerkingen vind je zeker de perfecte fauteuil die bij je bestaande meubelen past. Bovendien zijn onze fauteuils gebouwd om lang mee te gaan met hoogwaardige constructie en materialen.

2 fauteuils roodbruin stoelen

Dingen om rekening mee te houden bij het kopen van een fauteuil

Als het gaat om het toevoegen van een fauteuil in je huis, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het kiezen van de perfecte fauteuils voor je ruimte:

  1. Houd rekening met de grootte van de kamer en de andere meubels erin. Zorg ervoor dat de fauteuil in verhouding staat tot de rest van de kamer.
  2. Bedenk hoe je de fauteuil gaat gebruiken. Als je op zoek bent naar een gezellige plek om onderuit te kruipen met een boek, dan wil je een andere stijl dan wanneer je op zoek bent naar een plek om gasten te ontvangen.
  3. Houd rekening met je budget. Er zijn tal van fauteuils in alle verschillende prijsklassen, dus vind er een die bij jouw budget past.
  4. Zorg dat de stijl van je fauteuil ook overeen komt met de woonstijl die je hebt uitgekozen in je ruimte. Ga je bijvoorbeeld voor een industriële woonstijl? Zorg dan ook dat je een industriële fauteuil haalt.

Stel je eigen fauteuil samen

Als het gaat om het vinden van de perfecte fauteuil, is er geen one size fits all-oplossing. De beste manier om ervoor te zorgen dat je de perfecte fauteuil voor je behoeften krijgt, is door jouw eigen fauteuil samen te stellen. Door rekening te houden met factoren zoals je lengte, gewicht en voorkeurszithouding, kun je een fauteuil uitkiezen die zowel comfortabel als stijlvol is.

Bij Hét Wooncentrum zijn er vaak ook nog meerdere opties mogelijk als je kijkt naar onze fauteuils. Zo zijn veel fauteuils bij ons ook beschikbaar in andere materialen, kleuren en uitvoeringen. Kom een keertje langs bij onze showroom in Almelo, Apeldoorn of Zevenaar en vraag bij onze medewerkers naar de mogelijkheden om je eigen fauteuil samen te stellen.

Wil je advies over je nieuwe fauteuils?

Wil je advies over je nieuwe fauteuils?

Wil je van tevoren advies over welke fauteuils het beste bij jou passen? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips