Zoeken:

Woonaccessoires

Accessoires maken van je huis een thuis. Vaak begint je inrichting met het uitkiezen van de gewenste woonstijl met daarbij passende kleuren en meubels. Woonaccessoires zijn de finishing touch. Ze zorgen ervoor dat een ruimte sfeer uitstraalt, een bepaalde emotie oproept en daarbij vaak ook nog een functie heeft.

D58A7293_12_11zon

Wissel je woonaccessoires af

Door je woonaccessoires af te wisselen, kun je binnen hetzelfde interieur een heel andere sfeer creëren. Of je woonstijl nu industrieel, modern, landelijk of een mix van stijlen is, bij ons vind je altijd de juiste woondecoratie en accessoires.

Tijd om de sfeer te bepalen! Kom een keer bij ons langs en loop een rondje om ons grote assortiment aan woonaccessoires te ontdekken. We hebben showrooms in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar waar veel woonaccessoires te bewonderen zijn. Zo is het slechts een kwestie van tijd voordat je de perfecte accessoire hebt gevonden je huis. Bijvoorbeeld die klassieke vaas waar je naar op zoek was, of dat warme kussen dat perfect past in je landelijke woonstijl.

Wil je advies over je nieuwe woonaccessoires?

Wil je advies over je nieuwe woonaccessoires?

Wil je van tevoren advies over welke woonaccessoires het beste passen bij jouw interieur? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips