Zoeken:

Vloerkleden

Tapijten zijn een essentieel onderdeel van elk interieur. Ze bieden comfort, warmte en verfijning aan elke kamer in huis. Onze tapijten komen in een verscheidenheid aan levendige kleuren en texturen, zodat je de perfecte mix kunt vinden die past bij jouw interieurstijl. Met onze hoogwaardige materialen zijn deze tapijten ontworpen voor duurzaamheid en beloven ze een leven lang gebruik.

Kleurrijk bloemen vloerkleed

Vloerkleden op maat laten maken

Tapijten zijn de perfecte aanvulling op elke kamer en voegen direct zowel comfort als stijl toe. Onze tapijten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, vormen, ontwerpen en kleuren om exact aan jouw behoeften te voldoen. Ze voegen niet alleen gezelligheid toe aan je interieur, maar ze helpen ook om geluid te verminderen en tegelijkertijd isolatie te bieden tijdens de koude wintermaanden. De productie van de hoogste kwaliteit zorgt ervoor dat elk vloerkleed duurzaam is.

Op maat gemaakte vloerkleden zijn een unieke en mooie manier om karakter en stijl aan elk huis te geven. Bij Hét Wooncentrum hebben we vloerkleden die we op maat voor je kunnen maken. Zo zorgen we er samen voor dat je een tapijt in huis krijgt die perfect past binnen je interieur. Kies eerst uit welke stijl en kleuren je wilt terug zien in je vloerkleed en wij zorgen ervoor dat deze in de gewenste afmetingen wordt aangeleverd. Kom een keer bij ons langs en vraag bij een medewerker wat de mogelijkheden zijn!

Wil je advies over je nieuwe vloerkleden?

Wil je advies over je nieuwe vloerkleden?

Wil je van tevoren advies over welke vloerkleden het beste passen bij jouw interieur? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips