Zoeken:

Dressoir

Een dressoir is een veelzijdig meubelstuk dat gebruikt kan worden in een slaapkamer, woonkamer of kantoor. Dressoirs zijn er in verschillende stijlen en kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder hout, metaal of kunststof. Ze hebben meestal meerdere laden voor het opbergen van kleding, beddengoed of andere items. Sommige dressoirs hebben ook een kast of plank voor extra opbergruimte.

Houtlook dressoir met woonaccessoires dressoir

Tips bij het kopen van je nieuwe dressoir

Wanneer je op zoek bent naar het perfecte dressoir voor in je woonkamer, houd dan rekening met deze tips. Denk eerst na over de woonstijl van je woonkamer en wat voor soort dressoir dit zou aanvullen. Als je bijvoorbeeld een landelijke woonstijl hebt in je woonkamer, is een dressoir van hout een goede keuze. Ten tweede, overweeg de grootte van je woonkamer en zorg ervoor dat je een dressoir kiest dat comfortabel past zonder de ruimte te vol te maken.

Denk ten slotte ook goed na waar je jouw dressoir voor gaat gebruiken. Wil je er bijvoorbeeld servies of kussens in bewaren? Hoeveel ruimte heb je hiervoor nodig en heb je dit dan liever in een kastje of in een lade? Hierom is het belangrijk van tevoren de functionaliteit te bepalen om te voorkomen dat je de verkeerde haalt.

Hoe combineer ik mijn dressoir met de rest van mijn ruimte?

Dit is een vraag die veel mensen stellen wanneer ze meerdere meubels in één proberen te combineren. Hier zijn enkele tips voor het combineren van een dressoir:

  1. Begin met te beslissen waar je hem in de kamer wilt plaatsen ten opzichte van andere kasten. Dit zal helpen de grootte en vorm van het stuk te bepalen.
  2. Als je eenmaal de plaatsing hebt bepaald, is het meten van de ruimte cruciaal om het perfecte dressoir voor je kamer te vinden.
Wil je advies over je nieuwe dressoir?

Wil je advies over je nieuwe dressoir?

Wil je van tevoren advies over welk dressoir het beste bij jou past? Maak dan een afspraak door op de knop hieronder te klikken!

Maak een afspraak

Showroom

Spiegel en plant in woonwinkel Hét Wooncentrum in Almelo, Apeldoorn en Zevenaar

Op zoek naar wooninspiratie?

Bij Hét Wooncentrum geven we je graag tips als het gaat om de inrichting van je interieur. Of je nou op zoek bent naar woonkamer inspiratie of eetkamer inspiratie, wij kunnen je hierbij helpen.

Ook als je opzoek bent naar hulp voor je gehele interieur bieden wij interieuradvies. Hierbij maken we in overleg met jou een ontwerpschets van de ruimte die je opnieuw wil indelen, zodat je van tevoren al weet hoe het eruit komt te zien!

Bekijk de tips